Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Γραφεία Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Enaon EDA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - Γραφεία Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Enaon EDA

Γραφεία Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Enaon EDA

Ανακοίνωση - Γραφεία Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της Enaon EDA

Συστάσεις προληπτικών ενεργειών

Προληπτικές ενέργειες στις περιοχές που έχουν πληγεί από πλημμυρικά φαινόμενα.

Ανακοίνωση ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Κακοκαιρία Daniel

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι η εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων με την ονομασία Dαniel στη Περιοχή Αδείας Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει επηρεάσει τμήματα του δικτύου διανομής κατά κύριο λόγο στο Νομό Μαγνησίας, στην περιοχή του Βόλου, την περιοχή της νέας Αγχιάλου και σε ορισμένες γειτονικές περιοχές.

Συνάντηση εργασίας των ΕΔΑ Αττικής και ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τους Χρήστες Διανομής

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της αποτελεσματικής συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική συνάντηση εργασίας, μεταξύ των Διαχειριστών Δικτύου Διανομής ΕΔΑ ΑΤΤΙΚΗΣ και ΕΔΑ ΘΕΣΣ και των Χρηστών Διανομής που δραστηριοποιούνται στις περιοχές της Αττικής, Θεσσαλονίκης και Θεσσαλίας, με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους τελικούς καταναλωτές για την τήρηση του ρυθμιστικού πλαισίου.

Περισσότερες από 200 αιτήσεις σύνδεσης για το φυσικό αέριο στο Μελισσοχώρι και στη Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ

Δράση ενημέρωσης για τις νέες συνδέσεις και την ασφάλεια του φυσικού αερίου από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Χάλκη & Μελισσοχώρι του Δήμου Κιλελέρ, εντάσσονται στο Δίκτυο Διανομής Φυσικού Αερίου

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20.02.2023 στα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, μεταξύ του Δημάρχου Κιλελέρ κ Νασιακόπουλου Θ. και στελεχών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, της Δ/ντριας Στρατηγικής & Ανάπτυξης Αγοράς κας Καλογήρου Ε. και του Διευθυντή Κατασκευών κ. Πώποτα Δ. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνέχεια της συνεργασίας ανάμεσα στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ και στο Δήμο Κιλελέρ.

Συνάντηση Εργασίας ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Δήμο Ωραιοκάστρου

Στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ και της ένταξης στο Δίκτυο Διανομής φυσικού αερίου νέων περιοχών του Δήμου Ωραιοκάστρου στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας.

Εκδήλωση βράβευσης αριστούχων παιδιών των εργαζόμενων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων παιδιών των εργαζομένων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, που διοργάνωσε η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού στη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία.