Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ εντάσσονται στο δίκτυο διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Με απόλυτη συνέπεια στις δεσμεύσεις και τον αυστηρό προγραμματισμό της Εταιρείας, το Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων καθώς και η βιομηχανία ΒΙΟΣΕΡ με ετήσια κατανάλωση 2 εκατ. Nm3, εντάχθηκαν στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

To Φυσικό Αέριο στο Διμήνι του Δήμου Βόλου

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 25/10/2022, πραγματοποιήθηκε η αεριοδότηση του δικτύου διανομής στη Δημοτική Κοινότητα Διμηνίου του Δήμου Βόλου.

To Φυσικό Αερίο στo Μεγαλοχώρι του Δήμου Τρικκαίων

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενημερώνει ότι σήμερα Τρίτη 25/10/2022, πραγματοποιήθηκε η αεριοδότηση του δικτύου διανομής στη Δημοτική Κοινότητα Μεγαλοχωρίου του Δήμου Τρικκαίων.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ συνεχίζει την αναπτυξιακή πορεία της

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, στο εφημερίδα "Το Βήμα" την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022.

Εκδήλωση: Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027

Εκδήλωση: Περιφερειακά Προγράμματα ΕΣΠΑ 2021-2027

Αντιμετώπιση Ενεργειακής Κρίσης - Συναντήσεις Εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με Τεχνικούς Φορείς και Χρήστες Διανομής

Στο πλαίσιο ενίσχυσης της αποτελεσματικής συνεργασίας και των συντονισμένων δράσεων για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις εργασίας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τους Τεχνικούς Φορείς και τους Χρήστες Διανομής (Εταιρείες Προμήθειας).

Τροφοδότηση των νέων περιοχών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στην Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης

Συνέπεια στις δεσμεύσεις του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Ποδοσφαιρικό «τουρνουά μνήμης» γεμάτο αστέρες του παρελθόντος στο Αλκαζάρ

Η δέσμευση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ να ενσωματώνει την εταιρική κοινωνική ευθύνη στις δράσεις της, γίνεται για μια ακόμη φορά πράξη ως χορηγός στη διοργάνωση του 1ου τουρνουά Μνήμης μαζί με τον Δήμο Λαρισαίων και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για να τιμήσουν όλους εκείνους τους ανθρώπους που έφυγαν άδικα από την ζωή και ήταν μέλη της ομάδας της ΑΕΛ.

Συνεχίζονται οι επενδύσεις με σταθερή αναπτυξιακή τροχιά στις περιοχές της Αδείας της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Με απόλυτη συνέπεια και οργάνωση συνεχίζει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, την υλοποίηση των επενδύσεων και την τήρηση του Προγράμματος Ανάπτυξης για το 2022, με σκοπό να δώσει πρόσβαση σε όλους τους καταναλωτές που έχουν υπογράψει σύμβαση για τη σύνδεσή τους στο δίκτυο φυσικού αερίου, στις περιοχές Αδείας της.

Δυναμική παρουσία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 86η Δ.Ε.Θ.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ έδωσε δυναμικά και φέτος το παρόν της στην 86η Δ.Ε.Θ. σε μια συγκυρία πολλαπλών προκλήσεων, υπό το πρίσμα του υψηλού κόστους ενέργειας και της ενεργειακής μετάβασης.