Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Αυξάνονται οι ποσότητες διανομής φυσικού αερίου στην Βιομηχανία - Ακόμη δύο Βιομηχανίες, «ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε.» και « ΜΟΚΙΑΣ Γ.& ΣΙΑ Ο.Ε.» εντάσσονται στο Δίκτυο Διανομής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις σύνδεσης των βιομηχανιών ΚΛΙΑΦΑΣ Α.Ε. & ΜΟΚΙΑΣ Γ.& ΣΙΑ Ο.Ε. με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στη περιοχή των Τρικάλων Θεσσαλίας.

Κατακόρυφη πτώση των τιμών διανομής κατά 45% στη Θεσσαλονίκη και 56% στη Θεσσαλία με αναρίθμητα οφέλη για τη βιομηχανία

Tα γραφεία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε o Προέδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), κ. Αθανάσιος Σαββάκης, όπου τον υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και στελέχη της Εταιρείας.

Έργο ενίσχυσης και αναβάθμισης του δικτύου διανομής φυσικού αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στους Δήμους Πυλαίας – Χορτιάτη και Θέρμης

Σύμφωνα με το εγκεκριμένο Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021- 2025 της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, υλοποιείται το έργο ενίσχυσης και αναβάθμισης του δικτύου διανομής μεταξύ της Δ.Ε. Θέρμης και της Δ.Κ. Εξοχής.

Μεγάλες Επενδύσεις της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την ανάπτυξης της Αγοράς του Φυσικού Αερίου - Πρόγραμμα επιχορήγησης 6,12 εκ. €

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του νέου Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα και του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, στο επίκεντρο της οποίας τέθηκε ο καταλυτικός ρόλος του φυσικού αερίου στη διαμόρφωση του ενεργειακού τοπίου.

Ενημέρωση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ ενόψει των χαμηλών θερμοκρασιών και της εκδήλωσης παγετού

H Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) ενημερώνει τους καταναλωτές φυσικού αερίου ότι σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπονται χαμηλές θερμοκρασίες και εκδήλωση παγετού.

Καινοτομία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ - Πρόσβαση Χρηστών Διανομής στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Παρακολούθησης Μετρητικών Δεδομένων των Ωρομετρούμενων Σημείων Παράδοσης

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και σε εναρμόνιση με τα οριζόμενα στον Κανονισμό Μετρήσεων, παρέχει σε κάθε Χρήστη Διανομής που δραστηριοποιείται στα Δίκτυα Διανομής των περιοχών της Αδείας της, δηλαδή της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης και Περιφέρειας Θεσσαλίας, τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στα δεδομένα μετρήσεων των Ωρομετρούμενων Σημείων Παράδοσης που είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο Πελατών του.

6,12 εκ. € επιχορήγηση για τη σύνδεση νοικοκυριών της Θεσσαλίας στο δίκτυο Φυσικού Αερίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Η Δράση «Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προϋπολογισμού 6,12 εκ. €» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, ανακοινώθηκε σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας, και η Διευθύντρια Ανάπτυξης της Αγοράς Φυσικού Αερίου στη Θεσσαλία, κα Ευθυμία Καλογήρου.

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Πειθαρχία και αφοσίωση στους στόχους – τα εχέγγυα για το 2021 / Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα στο energypress.gr

Το 2020 ήταν μια χρονιά μεγάλων προκλήσεων που καταφέραμε επιτυχώς να ξεπεράσουμε λόγω της άρτιας οργάνωσης, του αυστηρού προγραμματισμού και της συνέπειας στις δεσμεύσεις μας, παράγοντες που αποτελούν τα θεμέλια της δυναμικής μας πορείας.

Υλοποίηση του Προγράμματος Ανάπτυξης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για το 2020 με την Τροφοδότηση της Πύλης Τρικάλων και του Μουζακίου Καρδίτσας

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ υποδέχεται τη νέα χρονιά εκπληρώνοντας απόλυτα τους στόχους της με την τροφοδότηση της Δημοτικής Κοινότητας Πύλης και της Δημοτικής Κοινότητας Μουζακίου, ολοκληρώνοντας το σχεδιασμό για τη ανάπτυξη του δικτύου διανομής σε νέες περιοχές.

Η ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου άναψε τη φλόγα του φυσικού αερίου στην Καρδία του Δήμου Θέρμης

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ εντάσσει στο δίκτυο διανομής την Καρδία του Δήμου Θέρμης, συνεχίζοντας δυναμικά τη διεύρυνση του ενεργειακού χάρτη στις περιοχές της Αδείας της. Συνεπής στα χρονοδιαγράμματα που θέτει, προχωρά στην ολοκλήρωση του προγράμματος ανάπτυξης για το 2020.