Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

Συνεργασία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το Πυροσβεστικό Σώμα Θεσσαλονίκης

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδας Μπακούρας και η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων & Εσωτερικού Ελέγχου, κα Αικατερίνη Στάχταρη με τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Υποστράτηγο , κ. Μάριο Αποστολίδη.

Συνέντευξη του Γενικού Διευθυντή, κ. Λεωνίδα Μπακούρα στον Οικονομικό Ταχυδρόμο

"Εντάξαμε στο δίκτυο το 64% του πληθυσμού σε Θεσ/νίκη και Θεσσαλία"

Η παρουσία της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 85η ΔΕΘ

Βιωσιμότητα των δικτύων διανομής για την επίτευξη της Ενεργειακής Μετάβασης

85η ΔΕΘ - Υποδοχή του Υπουργού Ενέργειας & Περιβάλλοντος, κ. Κ. Σκρέκα στο περίπτερο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Στο περίπτερο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ στην 85η ΔΕΘ υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής, κ. Λεωνίδας Μπακούρας τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα.

H ΕΔΑ ΘΕΣΣ στη 85η ΔΕΘ

Σας ενημερώνουμε ότι η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας θα συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με παρουσία στο Περίπτερο 10 / Stand 20, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 11 – 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Ακόμη μία τιμητική διάκριση για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ τιμήθηκε με το Βραβείο «Βιώσιμη Ανάπτυξη Δικτύων Διανομής Φυσικού Αερίου» στην Τελετή Απονομής των Green Awards στο πλαίσιο του Thessaloniki Metropolitan Summit που διοργανώθηκε από το “The Economist”.

ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Δημιουργία Βιώσιμης Αξίας και απόδοση υψηλών μερισμάτων για τους μετόχους

Ολοκληρώθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, η οποία ενέκρινε τη συνολική διαχείριση της Εταιρείας, τις οικονομικές καταστάσεις, καθώς και τη διάθεση κερδών ύψους 19,5 εκ. € προς τους μετόχους για την οικονομική χρήση του 2020. Κατά τη συνεδρίαση, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε για την εκλογή των νέων Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Θεσσαλονίκη: η Πρωτεύουσα του Φυσικού Αερίου - Η μετεξέλιξη της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας σε ενεργειακό κόμβο

Οι προοπτικές ανάπτυξης από την υλοποίηση του μεγάλου επενδυτικού προγράμματος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του Υφυπουργού Εσωτερικών, Μακεδονίας – Θράκης, κ. Σταύρου Καλαφάτη και του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο.

Συνάντηση της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων και τη βελτίωση του περιβάλλοντος με την περαιτέρω διείσδυση του φυσικού αερίου.

Απονομή Τιμητικού Επαίνου στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ από το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ)

Τιμητικό έπαινο απένειμε ο Διοικητής Μοίρας του Α.Τ.Α., Αντισμήναρχος κ. Γεώργιος Τζίκας στον Γενικό Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ κ. Λεωνίδα Μπακούρα, ως αναγνώριση του ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου της Εταιρείας για την ολοκλήρωση της σύνδεσης του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας(ΑΤΑ) με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.