Δελτία Τύπου & Ανακοινώσεις

30/03/2020

Δημοσίευμα Παραπολιτικών - "Έύσημα προς την ΕΔΑ ΘΕΣΣ"

Τα εύσημα έδωσαν ο κ. Θ. Καράογλου, Υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης και ο κ. Ι.Καϊτεζίδης Πρόεδρος ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη στην ΕΔΑ ΘΕΣΣ και τον Γενικό Διευθυντή, κ. Λ. Μπακούρα για την επιτυχημένη επιχειρησιακή λειτουργία και τη συνεισφορά της Εταιρείας στην ανάπτυξη του τόπου, σύμφωνα με τα «Παραπολιτικά», και τόνισαν ότι στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για την επόμενη πενταετία.

 

 

Ακολουθεί το δημοσίευμα:

"Δεν προλαβαίνουν να εισπράττουν εύσημα η ΕΔΑ ΘΕΣΣ και ο Γενικός Διευθυντής της, κ. Λεωνίδας Μπακούρας. Και όχι άδικα, πρόκειται για τη μεγαλύτερη, μακράν, εταιρεία διανομής φυσικού αερίου στην Ελλάδα, που με τη στιβαρή καθοδήγηση του επικεφαλής της, κ. Λ. Μπακούρα, έχει πετύχει αυτό που καμία άλλη ανάλογη επιχείρηση στη χώρα δεν έχει καταφέρει.Αυτές τις επιτυχίες αναγνώρισαν, τον κ. Μπακούρα,
οι κ.κ. θ. Καράογλου, υφυπουργός Μακεδονίας-θράκης και I. Καϊτεζίδης, πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλονίκης και δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη.
Οι δύο άνδρες έδωσαν συγχαρητήρια στον
γενικό διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ για τη συνεισφορά του στην ενεργειακή ασφάλεια και την ανάπτυξη της περιοχής και Βεβαίωσαν ότι στέκονται αρωγοί στην υλοποίηση του επενδυτικού σχεδίου της εταιρείας για την επόμενη πενταετία (2020-2024)."